Плеймейтката Деси Димитрова инициира благотворителна кампания за 4-годишната Катя от

...
Плеймейтката Деси Димитрова инициира благотворителна кампания за 4-годишната Катя от
Коментари Харесай

Деси Фотосесията С Благотворителна Акция За 4-Годишната Катя

Плеймейтката Деси Димитрова инициира благотворителна акция за 4-годишната Катя от Търговище. Малкото момиче е изоставено от родителите си, а за него се грижат родните му баба и дядо, които са обществено слаби и нямат опция, с цел да посрещнат потребностите на внучето си.

В районната библиотека “Петър Стъпов” в Търговище Деси промотира дебютната си книга “Как да се сдобием с красиво тяло”. На срещата с локалните Димитрова издаде тайната на съвършеното тяло и отговори на всички въпроси.

Средствата от продадените книги плеймейтката подари на бабата и дядото на дребната Катя, които също участваха на промоцията на книгата.

Деси подари и своя дизайнерска рокля, а средствата след продажбата й още веднъж ще бъдат дадени на възрастните настойници. В акцията на плеймейтката се включиха и поданици на Търговище. Вече са съумели да обезпечат перална машина, от която е имало потребност фамилията на 4-годишното момиче.



“Изключително съм признателна на всички, които участваха на представянето на книгата ми в Търговище. Радвам се, че успяхме даже и с малко да помогнем на Катя и нейните баба и дядо. Много съм признателна и на екипа на библиотеката за невероятната организация на събитието”, показа Деси.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР