Плеймейтката Дениз Хайрула, която остана на крачка от мечтаното място

...
Плеймейтката Дениз Хайрула, която остана на крачка от мечтаното място
Коментари Харесай

Дениз търси принца на бял кон след края на Ергенът

Плеймейтката Дениз Хайрула, която остана на крачка от мечтаното място на победителка в " Ергенът ", гостува в " Шоуто на Николаос Цитиридис ", с цел да показа имала ли е усеща към Виктор Стоянов и какво не ѝ е достигнало, с цел да грабне успеха. Какъв е животът на провокативната участничка след предаването и има ли ресторант плеймейтката?

На тези и на още доста пикантни въпроси отговор даде тя в ефира на btv.

" Не скърбя. Аз съм на мнение, че каквото е трябвало да се случи, се е случило - и постоянно е било за мое положително ", разяснява тя представянето си в шоуто.

" Много горда съм, че стигнах до финала, без да се целуна с Виктор ", съобщи гордо Дениз. " Не мога да си показва в този момент да ме целуне мен и след това да извика в градината някоя друга и да я целуне ", добави тя.

" Честно казано, не бях влюбена в него първоначално. Но към края, когато стартира на ме кани на сантиментални срещи, имаше нещо ", признава Дениз. " Винаги съм казвала, че с него съм се чувствала като дете ", показа плеймейтката.

" Аз доста ревнувам. Но когато знаеш всичко и всичко ти е ясно, ти не ревнуваш ", разяснява тя разбирането си за отворените връзки.

" В никаква връзка не съм в този момент. В търсене на принца на бял кон съм ", призна Дениз за любовния си статус сега.

" Ще бъде висок, образован и занимателен ", разказа тя съвършения претендент за сърцето ѝ.

" Явно сред Виктор и Виктория има по-голяма химия и обич, с цел да я избра пред мен ", сподели Дениз. Хайрула показа, че двете с Виктория сега са приятелки и се виждат.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР