Плеймейтката Бояна Генова се сгоди.Блондинката се похвали сама за щастливото

...
Плеймейтката Бояна Генова се сгоди.Блондинката се похвали сама за щастливото
Коментари Харесай

Малкото коте се сгоди за бизнесмен

Плеймейтката Бояна Генова се сгоди.

Блондинката се похвали сама за щастливото събитие в обществените мрежи. Красавицата, която се изявяваше като актриса в риалити сериала София денонощно, от лятото е щастливо обвързана, а явно и сгодена от няколко дни.

Поне по този начин сама заяви в Инстаграм. В информацията си, която е налична за всички консуматори, Генова добави и Сгодена, написа Телеграф.

Мъжът до нея се споделя Манол Кисьов и се занимава със личен бизнес. Той има ресторант с неговото име, който се намира в центъра на София. Според осведомени двамата са влюбени и са дружно от относително малко време, само че любовта им била толкоз мощна, че Малкото коте на Божинов даже не се замислила какъв отговор да даде на своя обичан, когато той паднал на колене пред нея.

Двамата не крият връзката си, само че и не я натрапват прекомерно в обществените мрежи. Преди няколко Бояна за първи път показа тяхна обща фотография.

Един от коментиращите под фотографията насочи коментар към Манол и написа, че има страхотна жена до себе си и би трябвало доста да си я пази. От своя страна младият избраник е по-атрактивен във Facebook, където побърза да показа с приятелите си по какъв начин се приготвят за празниците и Бояна украсява коледната елха в общия им дом.

Приятелите му незабавно написаха, че наподобяват доста щастливи дружно и им пожелават да е по този начин още дълги години.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР