Плеймейтката Ася Капчикова се изгаври с деца сираци в свое

...
Плеймейтката Ася Капчикова се изгаври с деца сираци в свое
Коментари Харесай

Капчикова се гаври със сираци

Плеймейтката Ася Капчикова се изгаври с деца сираци в свое стори в персоналния си профил в обществената мрежа Instagram.

Блондинката и нейна другарка се надсмиваха над глада на изоставените дечица, бутайки торта в устите си, написа в. "Телеграф ".

Двете дами пуснаха видеа, на които в началото приказват по какъв начин най-сетне ще си лягат, откакто няколко дни не са спали, а Капчикова, която на 12 май имаше рожден ден, разгласи, че честват пети ден. Двете започнаха да ядат от торта. Тогава Капчикова се изцепи: "Другата я дадохме на дом за сираци. Много крепко ", след което последва смях, а плеймейтката продължи: "Защото няма кой да я яде, не за друго ", след което още веднъж последва смях.

Излагацията на Капчикова продължи с насмешка към тортата, която е останала в дома й. Гледайки сладкиша, някогашната на Криско промълви: "Тази тук е толкоз смачкана, тъй като си сложих главата в нея ". Фенове на русокоската останаха изумени от чутото и не можаха да повярват по какъв начин Ася се гаври първо с дечица сираци, а по-късно и с храна.

Близки до нея разкриха, че точно поради такива обстановки Криско прекратил връзките си с нея преди години.

View this post on Instagram
Happy birthday to me! Благодаря на Господ за всичко!

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on May 11, 2019 at 1:13pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР