Плеймейтката Анита на Димитър Рачков не се стърпя и показа

...
Плеймейтката Анита на Димитър Рачков не се стърпя и показа
Коментари Харесай

Слави заби нож на Димитър Рачков

Плеймейтката Анита на Димитър Рачков не се стърпя и сподели пълната-според опциите в коронакризата зала „ Арена Армеец” в София, където през вчерашния ден бе първото от двете представления на „ Забраненото шоу на Рачков” . След като обиколи страната, някогашният стопанин на ефира се появи и в София при спазването на всички ограничения, които обаче не отхвърлиха феновете да го гледат. На сцената с него бе и Краси Радков, който приготвя лично шоу като това на Рачков, което ще е готово другата година.



Въпреки обещанието, което даде на Митко, че ще пристигна дружно с целия „ Ку-ку бенд”, с цел да се включи в представлението освен това без пари, Дългият и музикантите по този начин и не се появиха. Трифонов бе поел ангажимент пред господаря на ефира да стане част от шоуто му в София при започване на лятото, когато бе планувано по проект преди коронакризата да обърка нещата. При присъединяване на Рачков в „ Шоуто на Слави Трифонов” водещият тържествено даде обещание пред всички фенове да се появи в „ Арена Армеец”, само че явно промяната на датата и по-малкото аудитория са го отказали да взе участие.



За разлика от Слави Анита, която следва на всички места обичания си, бе в залата. Като същинска майка орлица тя бди над възлюбения си. На всяко зрелище на комика следи от близко дали друга мацка няма да се нахвърли на обичания.



Въпреки всекидневните пътувания и подготовка за шоуто тя доста държи да е компактно до комика, а и той явно няма нищо срещу. Анита се появи и като изкусна кулинарка, като сподели в обществените мрежи с какво гощава обичания си за именния му ден. Блондинката спретна голяма тенджера чорба и баница, с цел да нахрани обичания си преди значимите представления в София.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР