Плеймейтката Анита Димитрова май наистина обича Димитър Рачков и не

...
Плеймейтката Анита Димитрова май наистина обича Димитър Рачков и не
Коментари Харесай

Парите не я интересуват! Анита май наистина обича Рачков, носи го на ръце

Плеймейтката Анита Димитрова май в действителност обича Димитър Рачков и не е с него поради парите и известността му. Силиконката се грижи за комика и безусловно го носи на ръце, както и той нея. Всеки ден русокоската приготвяла най-малко по две вкусни ястия, с които гощавала артиста. Анита даже слагала приготвената храна в кутии и носела изкушенията за Рачков в студиото, където да се храни здравословно по време на фотоси, научи „ Уикенд ”.
Бургазлията бил удивен, че най-сетне е намерил толкоз грижовна жена, която да е същинска стопанка и да се старае да му основава уют. Тя постоянно правела баница, палачинки, както и по-здравословни храни, с цел да не се тъпче обичаният й с полуфабрикати.

„ Мария Игнатова се интересуваше единствено от работата си, да се вижда с приятелки и обществен живот. Нищо друго не я вълнуваше, даже и синът й Виктор го отгледа някогашният й мъж Петко Димитров и втората му жена Яна Акимова. Никога не е влизала в кухнята, не е чистила, а мъжете обичат грижовни дами, изключително в случай че и наподобяват добре като Анита ” – разясняват близки до водещия на „ Като две капки вода ”, който доста държи на хасковската секс бомба.

Анита се стараела извънредно доста, с цел да е благополучен обичаният й, който е по-голям от нея с цели 27 години. Двамата са дружно повече от 2 години, като се срещнаха през октомври 2019 година на снимачната площадка на музикалното видео към песента „ Ние ” на братя Аргирови. Отношенията сред двойката се развиха много бързо и двамата заживяха дружно единствено месец откакто се загаджиха.

Анита Димитрова, която през 2017 година взе участие в родното издание на състезанието за най-сексапилни девойки „ Мис Плеймейт ”, същински държала на комика и си представяла бъдещето точно с него. Тя търсела съществени връзки, поддръжка и човек, от който да се учи. Именно това намерила в Рачков и не го откривала в младежите на нейната възраст. Много мъже завиждат на някогашния на Мария Игнатова за младото гадже, което съумя да завоюва. Плеймейтката е родена през 1996 г и е единствено няколко години по-голяма от сина на артиста. Красавицата се схваща сносно с детето и двамата постоянно се забавляват като набори. Хасковлийката била толкоз хлътнала по Димитър, че към този момент си се представяла като майка на децата му. Самият комедиант също не изключвал опцията да мине през гражданското с обичаната си и да я забремени, само че двамата към момента изчаквали преди да подхващат тази сериозна крачка, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР