Плеймейтката Анджелина се появи с „крадена“ рокля на партито за

...
Плеймейтката Анджелина се появи с „крадена“ рокля на партито за
Коментари Харесай

Анджелина С „крадена“ Рокля И За Чрд, Обясни Се В Любов На Комплексирания Модел

Плеймейтката Анджелина се появи с „крадена“ рокля на празненството за 22-я си рожден ден. От няколко седмици тя се хвали, че пуска личен фешън бранд, само че към този момент се е посочила единствено с един сет в разнообразни цветове. Както Secret.bg сподели, тя не е създател на облеклата, а е взаимствала 1/1 от задграничен дизайнер. Румънска моделка посрещна 2018 година със същия тоалет.

 В инстаграм тя благодари на околните си, измежду които баба й. Не пропусна и модела Йордан Йорданов, който е настоящата й половинка. „До мен имаше и още един доста специфичен човек. Той беше най-голямата ми опора от самото начало и за момент не се отдели от мен! Обичам го с цялото си сърце! Един в действителност неповторимо добър, съумял и любезен мъж, който не замествам за нищо на света“, гласи част от прочувствения й пост в обществената мрежа.

Двамата до неотдавна демонстрираха голямата си обич, само че по неизвестно какви аргументи плеймейтката изтри всичките си фотоси с него. Въпреки това двамата не престават да бъдат засичани на обществени места дружно, което подсказва, че тръпката им не е завършила.

Данчо се прочу с изблика си против хомосексуалните мъже, които той дефинира като „болни“. След изявлението му се появиха клюки, че той се е предложил на мъже за пари.

НАГЛАТА АНДЖЕЛИНА съдебна експертиза ОКАЗА КРАДЛА

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР