Плеймейтка пощуря и възпя коронавируса, а след това се и

...
Плеймейтка пощуря и възпя коронавируса, а след това се и
Коментари Харесай

Плеймейтка се врече на генерал Мутафчийски - slava.bg

Плеймейтка пощуря и възпя ковид, а по-късно се и врече на военачалник Мутафчийски. Гергана Стаменова реди рими за вируса и трансформира ръководителя на Националния щаб за битка с ковид в воин на новата си ария.

Стаменова, която след плеймейт надпреварите се преориентира към рапа и пропя, не пропусна да сътвори и ария за болестта. „ С екипа ми започнахме работата си по парчето тъкмо преди да гръмне нервността с ковид.

И както се сещате, всичко към нас ни заливаше с ковид, маски, миене на ръце и едни и същи муцуни по телевизионните екрани, които всекидневно ни предизвестяват и осведомят. Нямаше по какъв начин от новото ми парче да стане друго, също така. Предполагам, и вие сте зомбирани от тематиката като мен “, споделя още Гери.

Тя не пропуща да признае, че един от хората, които са я въодушевили за видеото към песента, бил точно военачалник Мутафчийски, написа "България през днешния ден ".

„ Аз съм най-големият почитател на военачалник Мутафчийски, който ме въодушеви да се държа отговорно и който ме кара да се усещам спокойна, че логичен човек се грижи за нас сега. Обожавам го! Надявам се малко да ви усмихна и да направя изолацията по-приятна “, споделя атрактивната рапърка и приканва почитателите си да си останат вкъщи и да се държат отговорно.

Клипът е анимиран, а още първоначално се предизвестява, че всяка аналогия с същински лица и събития е инцидентна. При все това видеото е атрактивно и несъмнено притегля вниманието.

Още повече, че в него ген. Мутафчийски кара боен джип с надпис върху него Anti Covid-19 и вози към спасението певицата на задната седалка. Всичко това се развива на фона на рушащ се свят, в който здания са изпотрошени като след бомбардировка, на всички места царува безпорядък и горят пожари.

А що се отнася до текста на песента, той е много провокативен, като на всяко рап парче:

„ Всички маски изкупих ги към този момент,
от болести заставам надалече,
само че ти си такава и поставям
ооо — карантина.
Като луда ръцете си мия,
коронавирусът ти си самият,
ти ги тръшна дамите съдбовно,
ооо — ще им мине “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР