Плеймейкърът на Реал Мадрид Хамес Родригес е отказал да играе

...
Плеймейкърът на Реал Мадрид Хамес Родригес е отказал да играе
Коментари Харесай

Хамес отхвърли Колумбия, концентрира се върху Реал

Плеймейкърът на Реал Мадрид Хамес Родригес е отказал да играе за Колумбия в идните мачове на „ лос кафетерос”. 28-годишният халф бе извикан от селекционера Карлош Кейрош за другарските срещи с Чили и Алжир идната седмица, само че Хамес е решил да остане в Мадрид и да тренира въз основата „ Валдебебас”.

Испанският Marca твърди, че Родригес се е свързал с Кейрош, с цел да го помоли да го извади от състава и да се концентрира върху изявите си за Реал Мадрид. Молбата е била обвързвана с обстоятелството, че Хамес желае да се утвърди в първия състав на Зинедин Зидан.

Полузащитникът вкара първия си гол за „ кралския клуб” от три години насам през уикенда против Гранада, а Зидан похвали някогашния състезател на Монако за изявите му.

По всичко личеше, че Родригес щеше да напусне „ Сантиаго Бернабеу” през лятото, откакто се завърна след двегодишен наем от Байерн Мюнхен. Въпреки това той се оправя доста добре след завръщането си в испанската столица и ползата от Атлетико Мадрид и Наполи бе прекратен.

Досега той има седем мача за Реал в Ла Лига и Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР