Плеймейкърът на Олимпиакос Костас Слукас даде интервю за авторитетния баскетболен

...
Плеймейкърът на Олимпиакос Костас Слукас даде интервю за авторитетния баскетболен
Коментари Харесай

Слукас проговори за завръщането си в Олимпиакос


Плеймейкърът на Олимпиакос Костас Слукас даде изявление за авторитетния баскетболен уебсайт Eurohoops, в което приказва за завръщането си в Пирея. Гардът подписа контракт за два сезона с “червено-белите” през лятото, оформяйки своето завръщане в клуба след пет години на турска територия с екипа на Фенербахче.

“Винаги съм изцяло наясно със обстановката, преди да взема каквото и да е решение в живота си. Олимпиакос беше най-хубавият избор за кариерата ми. Това значи, че задачите ми вървят ръка за ръка с тези на тима, макар че сега отборът ни не е кандидат за купата в Евролигата или даже за Финалната четворка. Голямата цел на Олимпиакос е да доближи до плейофите”, показа съотборникът на Александър Везенков.

Off to Munich. For more pics here...
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)
До момента Слукас е изиграл четири мача с Олимпиакос в Евролигата, в които записва приблизително по 8.8 точки и 6.0 асистенции за 25 минути игрово време. Отборът му пък се движи отлично и за момента заема третата позиция с три триумфа и единствено едно проваляне.

We Are Olympiacos - behind the scenes: The Fantastic Four! What do you think? Who wore it best?
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)
“Един тим се построява посредством всекидневни тренировки. Аз имам вяра в моя тим по този начин, както треньорът и съотборниците ми също имат вяра. Просто би трябвало да поставим доста старания, тъй като, дано бъдем почтени, ние сме новобранци. Все отново съм уверен, че можем да извлечем нещо положително от всичко това. За нас е огромен минус, че не можем да се състезаваме в родното си състезание, защото това би ни дало повече мачове и повече мотивация. Въпреки това имам вяра, че тимът ни може да реализира доста с вярното управление и спокойствие”, добави 30-годишният гард.

“Мотивацията е най-голямата причина да мина в Олимпиакос. Искам да реализира нещо с тима, в който прекарах няколко години в предишното. Страхотната аудитория тук също е една от аргументите. Всичко това се натрупа и ме накара да се завърна, с цел да успея”, показа още Слукас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР