Плеймейкърът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата съвсем не счита битката

...
Плеймейкърът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата съвсем не счита битката
Коментари Харесай

Мата: Раничко е да се мисли, че Сити е спечелил титлата

Плеймейкърът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата напълно не смята борбата за купата във Висшата лига за завършила макар солидния задатък на Манчестър Сити.

„ Гражданите” завоюваха 14 пъти и записаха 1 реми в откриващите си 15 мача, с което отвориха преднина от 8 точки пред втория във краткотрайното класиране Юнайтед. В неделя градските противници излизат един против различен на „ Олд Трафорд” в дерби, което до или ще върне интригата, или ще я заличи съвсем тотално.

Матич и Ибрахимович на линия за дербито на Манчестър

„ Те се оправят добре и печелят много мачове. Бележат и хубави голове, само че считам, че и ние си вършим работата”, разяснява Мата. „ В неделя ще се опитаме да покажем, че умеем да играем добър футбол и можем да спечелим трите точки.”

Моуриньо упрекна Гуардиола в неистина

„ Това е доста специфичен мач, както всички знаем, изключително поради позицията на двата клуба в таблицата. Играем против Сити на „ Олд Трафорд” и това е дуел, в който всеки ще желае да играе, един от специфичните мачове във Висшата лига.”

Гуардиола: Формата през декември не подсигурява купа през май

„ Невъзможно е спечелиш всеки един мач, тъй че изчакваме за тяхна неточност. Трудно е, изключително във Висшата лига. Когато гостуваш против Уотфорд, Стоук Сити, Уест Хем или на който да било, става много тежко да печелиш неизменност. Трябва да сме подготвени, в случай че те изтърван точки. Помня по какъв начин преди няколко сезона (през 2011/2012 – б.р.) Юнайтед водеше на върха с 8 точки, а най-после Сити завоюва купата по голова разлика.”

„ Висшата лига е едно бясно състезание, по тази причина е прекомерно рано да си мислим, че е завършило. Сигурен съм, че в Сити мислят по същия начин”, добави Мата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР