Плеймейкърът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне ще поднови днес

...
Плеймейкърът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне ще поднови днес
Коментари Харесай

Де Бройне се завръща за гостуването на Борнемут

Плеймейкърът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне ще възобнови през днешния ден тренировки с тима и ще бъде разполагаем на Джосеп Гуардиола за утрешното посещение на Борнемут. Белгиецът пропусна мача с Република България Лайпциг през седмицата, като въобще не пътува с тима за Германия. Аймерик Лапорт и Джон Стоунс също не играха против " биковете ", само че те не няма да се завърнат и за утрешната среща.

" Имаме подготовка през днешния ден, за която мисля, че Кевин де Бройне ще се завърне. Не мисля по този начин обаче за Аймерик Лапорт. Джон Стоун ще взе участие единствено частично. Ще знаем повече след няколко часа.

Играхме с Уест Хам и три дни по-късно гостувахме на Арсенал. След още три дни имахме аудиенция на Нотингам Форест. След още три дни трябваше да гостуваме Република България Лайпциг. Умората е налице, само че би трябвало да намерим сила отнякъде.

Харесвам доста неща в Борнемут. Те пресират доста интензивно. Искат да играят по друг метод. Този сезон всеки мач е толкоз сложен. За страдание, в предходните години борбата за купата бе единствено сред два тима. Сега най-накрая са въвлечени повече отбори ", съобщи Гуардиола.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР