Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо продължава да е може би най-важният

...
Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо продължава да е може би най-важният
Коментари Харесай

"Лудогорец" призна зависимост от Марселиньо след загубата в Унгария

Плеймейкърът на " Лудогорец " Марселиньо продължава да е може би най-важният футболист на тима, въпреки и на 34 години, като това пролича и при гостуването против " Ференцварош " в първи мач от I квалификационен кръг за Шампионската лига. Българският тим загуби с 1:2, като бразилецът бе оставен на аварийна пейка и влезе като запаса в 66-ата мин. на мястото на израелеца Дан Битон, който бе притеглен за негов заместител.

" Марселиньо е значим състезател за " Лудогорец ", само че когато е пресен. Когато не е, се губим по терена в отбранителен проект. Надявам се колкото играе, 15-30 минути, да е този Марселиньо, който познаваме ", съобщи треньорът Стойчо Стоев, който имаше спор с родения в Бразилия халф в края на предишния сезон. Тогава при посещение против " Черно море " Марселиньо се развика на Стоев, задето го е сменил, поради което бе санкциониран и застрашен с изваждане от тима, та се наложи да се извинява.

Иначе наставникът на " Лудогорец " видя като причина за загубата изпуснатата за прочут миг самодейност в мача, когато и противникът е отбелязал головете си. " Показахме много положителни неща, само че имахме и недостатъци. Бяхме по-добре в отбранителен проект по отношение на мача с " Локомотив " (Пловдив). Ние ще търсим успеха вкъщи, само че с по-изразителен триумф. Има още една седмица, дано нещата и в моята глава да се подредят. В Разград ще си вземем нужното ", оптимист бе Стоев. Той призна, че румънският защитник Драгош Григоре ще пропусне и реванша на 17 юли поради разтежение.

Защитникът Георги Терзиев също бе на мнение, че " Ференцварош " е изцяло реализуем тим, само че бе сериозен за направените неточности в мача. " Допуснахме наивни голове... Открадвахме топката в рискови зони, само че малко не ни доближи, с цел да го доразвием... Може би би трябвало да поработим върху отбраната. Още през цялото време можеше да наложим нашия жанр, без да чакаме да допуснем гол и след това да го създадем ”, сподели той и прикани публиката на отбора за поддръжка. В Унгария " Лудогорец " бе подкрепян от 100-тина почитатели.

" Ще бъдем по-умни в реванша... Допуснахме доста изгубени топки. Трябва да направляваме топката, това желаех по време на почивката. Срещнахме доста мощен и умел тим... Мисля, че играхме на равнището на " Лудогорец ". Ще се постараем да дадем най-хубавото, с цел да продължим. 1:2 на открито е добър резултат за гостуващия тим, само че там няма по какъв начин да са удовлетворени от това, че са изгубили ", разяснява пък треньорът на " Ференцварош " Сергей Ребров.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР