Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо призна, че след попадението, което вкара

...
Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо призна, че след попадението, което вкара
Коментари Харесай

Марселиньо: Не знам защо Аутуори си тръгва, никой не искаше това

Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо призна, че след попадението, което вкара Левски на неговия отбор, сините са били по-добри до края на срещата, само че в последна сметка значима е успеха на орлите. Също по този начин халфът показа, че няма никаква визия за какво неговият съотечественик Пауло Аутуори си потегля от отбора.

“Играхме доста добре първото полувреме. Започнахме добре и второто, само че не вкарахме. След това Левски вкара и до края на мача бе по-добър. Не успяхме да държим топката и да играем, само че взехме трите точки, което е най-важното. Има доста мачове до май. Трябва да печелим всеки мач. Играем да сме първи, само че има доста дуели. Имаме два финала в Лига Европа. Ако победим, а Леверкузен бие Цюрих, имаме късмет да се класираме”, сподели Марселиньо, след което разяснява по следния метод напускането на треньора Пауло Аутуори:

“Аз съм в тима, само че почтено да ви кажа, не знам за какво си потегля. Аз не желаех да си тръгне, шефовете не желаеха, никой не искаше да си потегля. Респект към него. Той остави доста неща, с цел да стане Лудогорец по-добър.”

фотография: Емона Цончева, Sportal.bg Първа лига 12 кръг, събота 20 октомври  Лудогорец 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР