Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо отпадна от разширения състав на националния

...
Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо отпадна от разширения състав на националния
Коментари Харесай

Марселиньо пръв отпадна за мачовете с Чехия и Косово

Плеймейкърът на " Лудогорец " Марселиньо отпадна от разширения състав на националния тим за идните две квалификации за Евро 2020 - гостуването против Чехия на 7 юни в Прага и семейството против Косово на 10 юни в София. Натурализираният бразилец има разтежение на лявото бедро, поради което пропусна мачовете с " Берое ", " Левски " и нощес с " Ботев " (Пд), а се оказа, че няма да играе и в последния кръг - против " Черно море ".

В собствен пост в обществената мрежа Марселиньо заяви, че травмата му ще попречи да играе и в идните дуели на България. " Късмет на " Лудогорец " и на българския народен тим. Със сигурност ще се върна по-силен ", написа той, само че също по този начин показа насладата си, че още веднъж е извикан в националния ни тим.

Така Марселиньо стана първият състезател, който отпада от разширения състав от 27 души, който разгласи селекционерът Красимир Балъков за мачовете с Чехия и Косово. Голяма въпросителна има и към присъединяване на капитана на " ЦСКА-София " Николай Бодуров, който също има контузия.

Част от извиканите в състава предизвикаха члена на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов да подметне, че Балъков обслужва разнообразни ползи. На това селекционерът отвърна пред " Диема спорт ": " Ние живеем в страна, която занапред влиза в моралните рамки на Европа и доста постоянно се случват неща, които не са обясними. Всеки има право на мнение... Но да се подлага на критика един селекционер без нито един ден работа - това не го разбирам... Ако някой ме ухапе, ухапвам и аз ".

След първия плейоф за 7-о място сред сегашния отбор на Балъков - " Етър, и " Славия ", чийто президент е Стефанов, двамата имаха диалог уединено. След него шефът на столичния клуб сподели: " Докато не минат тези два мача на националния тим, аз ще си мълча. Ще приказвам след тях. Не по отношение на мачовете, а по отношение на други неща, които би трябвало да се приказват, споделят, разясняват, гледат. Винаги съм подготвен да давам отговор и с обстоятелства, с всички. "

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР