Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо беше включен в класацията на Ballon

...
Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо беше включен в класацията на Ballon
Коментари Харесай

Марселиньо беше включен в класация за най-добрите действащи играчи

Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо беше включен в класацията на " Ballon Latino " за най-хубавите и потребни за тимовете си настоящи футболисти на възраст над 35 години. В листата на изданието попаднаха 25 играчи, измежду които Кристиано Роналдо, Златан Ибрахимович, Андрес Иниеста, Джанлуиджи Буфон, Франк Рибери, Самир Ханданович, Санти Касорла, Клаас-Ян Хунтелаар и други
 Марселиньо е безапелационен къде желае да приключи кариерата си " Креативният халф на Лудогорец от България, който е роден в Бразилия, играе в българския футбол от съвсем 10 години. Натурализиран е и е част от националния тим на страната. Той взе участие непосредствено в изработването на 10 гола в 25 мача през този сезон и е един от незаменимите играчи в титулярния състав на най-силния тим на България напоследък ", е обяснението на " Ballon Latino " за включването на плеймейкъра на Лудогорец в влиятелния лист от ветерани, които към момента демонстрират отлични футболни качества и са доста значими за тимовете си.
 Лудогорец - Ференцварош 1:1 @@@
Марселиньо има 6 гола и 4 асистенции в 25 срещи през този сезон, в който разградчани минаха груповата фаза на Лига Европа и вървят решително към девета поредна купа в България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР