Плеймейкърът на Борусия (Дортмунд) Марио Гьотце, който със сигурност ще

...
Плеймейкърът на Борусия (Дортмунд) Марио Гьотце, който със сигурност ще
Коментари Харесай

Гьотце определено ще пасне в Ла Лига, смята Тер Стеген

Плеймейкърът на Борусия (Дортмунд) Марио Гьотце, който сигурно ще напусне тима като свободен сътрудник след края на сезона, несъмнено би паснал в Ла Лига. Така счита някогашният му съотборник в националния отбор на Германия Марк-Андре тер Стеген, който играе точно в испанското състезание.

" Марио е футболист, който може да борави с топката и да развива играта. Той несъмнено ще пасне в Ла Лига. Не знам дали задачата му е да играе футбол. Когато си приказваме един с различен, в никакъв случай не обсъждаме футболни тематики. За мен единствено е значимо той да вземе вярното решение и да е благополучен. Той би бил подобаващ за доста клубове и може да направи разликата в тях ", съобщи Тер Стеген пред " Кикер " и DAZN.

Marc-Andre ter Stegen thinks Mario Gotze would be a success in La Liga, telling kicker/DAZN: " Mario is a player who can control the ball and advance the game. He would definitely fit in the Spanish league. " #BVB
— Ronan Murphy (@swearimnotpaul) June 1, 2020
Той също по този начин разяснява договарянията за удължаването на контракта си с Барселона. " Започнахме диалози, само че тогава пристигна приблемът с ковид. Това не е обстановка, в която да приказваш за договор. Става въпрос за неща, които са доста по-важни от футбола и по тази причина взехме решение да отложим договарянията. Няма да съм без контракт през лятото. Чувствам се добре, тъй като фамилията ми е щастливо. Никога не знаеш какво ще се случи след няколко години ", добави вратарят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР