Плевнелиев тотално изкука покрай младата си и известна любовница Деси

...
Плевнелиев тотално изкука покрай младата си и известна любовница Деси
Коментари Харесай

ПАДЕНИЕ! Росен Плевнелиев се изявява като мачо ала Биг брадър

Плевнелиев тотално изкука около младата си и известна държанка Деси Банова и освен си пуска пиарски фотоси, прегърнат с нея, ами и към този момент се изявява като мачо но "Биг брат ", с напъните си да дава всемирски изявленията и да гостува по женските излъчвания. Същинска сапунка с примеси на комедия!, разяснява ПИК.

Между натисканията с новата му възлюбена Деси Банова из Лондон и Халкидики, Плевнелиев се хвали, че ще дава и изявление при Гала. Каква романтика единствено в предаването, чиито съществени посетители през последните години са само чалга диви и риалити "звезди ". Някакси обаче той дотолкоз е обезумял по прелестите на русокосата синоптичка, че е склонил да поседне на розовото диванче с нея, с цел да опишат по какъв начин са се влюбили, по какъв начин са срещнали "точния човек " на пределна възраст. Защото няма какво да се лъжем - за неговите над 50 години, колкото и милиона да къта по банки, 30 и няколко годишната Банова си е същинско агнешко. При нея въпросът е още по-безпощадно явен и историята й е не по-вълнуваща от тази на всяка втора златотърсачка, каквито има доста из родните ширини.

Блондинката, известна с това, че си е пробвала шанса да прикотка едни от най-заможните мъже в България, на към този момент пределната си за сходно занимание възраст и с едно дете от горната страна, е повече от удовлетворена да се кротне при милионера Плевнелиев. И с цел да не пропусне този необикновен късмет побърза да раздуха тайната им връзка до близки нейни другари публицисти, а в този момент и да набута Плевнелиев при приятелката си Гала, та и двете да си вдигнат рейтинга.

Покрай сапунката "бивш президент люби синоптика " и мелодрамата сред ексдържавния глава Росен Плевнелиев и телевизионната говорителка на дневните температури Деси Банова, потъна обаче най-важното обръщение тази разтърсваща Биг Брадър-история.

А то се съдържа в разкритието на индивидът, който ги е засякъл, и пуснал от летището във фейсбук. Цитираме го, с цел да вникнете деликатно в думите му:

"Регистрирам се на гишето на British airways в Лондон, само че ми споделят че полета бил overbooked. "Could you please wait sir " ми споделят и аз очаквам. По едно време виждам една се преражда, приказва нещо на гишето и излиза наяве че е взела билет. И то освен тя минава, а и приятелят й. Безобразие, но я виждам позната ми наподобява. Да май беше говорителка или синоптичка. Е несъмнено е бързала за малкия екран.... Впрочем за мен място по този начин и не откриха... трябваше да се кача на идващия аероплан.... "

От тези думи става безпощадно ясно, че за разлика от телевизионните синоптички, индивидът, който 5 години беше президент на България, е напълно чужд на необятното поданство. Не, че хората се сещат за синоптичките, само че за държавният ни глава даже не са чували и не го разпознават.

Каква по-страшна оценка за наличието в общественото пространство на един политик, който би трябвало да е глас, лице и съвест на нацията? Каква по-убийствена характерност за цялата онази т. н. "политическа класа ", която непрекъснато ни обсажда от екраните и уеб страниците, само че в действителност явно не задържа вниманието на жителите? Какво по-аптекарски точно измерение за пропастта, която царува сред хората и техните управници в България? И каква по-мощна погребална камбана за потребността на едните от другите.

В този ред на мисли очевидно поражда и въпросът дали медиите в действителност дават отговор на ползите на жителите в случай, че от всичко, с което ги заливат, те са по-склонни да чуят прогнозата за времето от синоптичките, в сравнение с прогнозата за бъдещето си от политиците.

В тази история потъва и още един внимателен миг - какво е споделила бойката нововлюбена синоптичка на служителката на гишето на летището, с цел да се снабди с билет, отхвърлен на редови жител. Не се сещате, по този начин ли? Е, що по този начин бе, Миме? Или проф. Иво Христов е прав?! Може би е споделила, че е секретарка на експрезидента, който е там. И тя с подготвеност е повярвала, още повече, в случай че ги е видяла, че се натискат обществено.

Сълзите и сополите, които сътрудниците на синоптичката възторжено мажат из студиата, сякаш са призвани да замажат тези непоносимо крещящи характерности за родната реалност. Но за сметка на това кръвосмешението на управляващите, което до момента се смяташе единствено за метафора, към този момент е очевадна действителност.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР