Плевенският мото клуб „Огнени сенки“ е поискал с писмо до

...
Плевенският мото клуб „Огнени сенки“ е поискал с писмо до
Коментари Харесай

Плевенски мото клуб иска общински пари за организацията на мото събор

Плевенският мото клуб „ Огнени сенки “ е изискал с писмо до локалния парламент да бъде подкрепят финансово с общински пари за организацията на обичайния летен мото събор. Тази година той ще се организира от 30 август до 1 септември на Мечата поляна в парк „ Кайлъка “, оповестиха през днешния ден от Общинския съвет в Плевен.
Авторите на писмото разясняват, че програмата на събора включва рок концерти, сцена за изява на млади рок гении от Плевен и обичайните рокерски занимателни игри. Досегашният опит показвал, че посещаемостта на такива събития е 1 500 – 2 000 души. Очаква се да дойдат доста посетители от страната и чужбина. Това щяло да се отрази добре както на стопанската система на града, по този начин и на неговата известност. Част от проявата ще бъде мото обиколка на Плевен и посещаване на Панорамата.
Клубът предлага мото съборът да бъде включен в културния календар на Община Плевен за 2019 година и да му бъда утвърден бюджет от 5 000 лева Сумата била половината от нужните средства за организацията. Рокерите се ангажират сами да обезпечат останалата половина.
Писмото ще бъде разисквано от две от непрекъснатите комисии в Общинския съвет – по бюджет и по просвета, разясниха от локалния парламент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР