Плевенският гангстер Камен Балбузанов - Куката празнува излизането си от

...
Плевенският гангстер Камен Балбузанов - Куката празнува излизането си от
Коментари Харесай

Гангстерът Камен Куката празнува излизането от затвора на Слънчев бряг

Плевенският разбойник Камен Балбузанов - Куката чества излизането си от ареста на Слънчака. Бившият обичан на Русата Златка излезе от панделата през май тази година. Крими героят бе пуснат под домакински арест, който очевидно " излежава " на Слънчев Бряг. Куката е с красивата си наследница Естел, написа plovdiv24.bg.

Камен Куката влезе в ареста през април 2017 година, когато антимафиоти от ГДБОП организираха спецакция в Плевен за неговото задържане. Босът беше разследван като главатар на тайфа за рекет, изнудване и побои. Плевенският крими воин изкара няколко години в пандиза. Част от присъдата обаче той прекара в болничното заведение към Софийския затвор поради здравословни проблеми около камък в жлъчката.

В средата на май 2020 година плевенчанинът бе пуснат под домакински арест, който би трябвало да изтърпи у дома в Плевен, а не по нощните заведения или Черноморието. Според източници на лупа.бг Куката е на морето от началото на юли, като деня " убивал " в пиянство коктейли на плажа, а вечер купонясвал по заведенията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР