Плевенчани не искат отново през следващите четири години градът им

...
Плевенчани не искат отново през следващите четири години градът им
Коментари Харесай

Плевен категорично не одобрява Георг Спартански за кмет


Плевенчани не желаят още веднъж през идващите четири години градът им да бъде ръководен от претендента на Демократична България Георг Спартански. Справка в интерактивната изборна карта на novini.bg изрично сочи, че претендентът на ГЕРБ Мирослав Петров се употребява с двойно по-голямо доверие по отношение на Спартански.

Всъщност сходно отрицание не е по никакъв начин изненадващо поради обстоятелството, че през последните четири години Община Плевен не стори безусловно нищо, с цел да притегли вложители – най-малкото не облагороди инфраструктурата по метод, който да е подобаващ за развиването на какъвто и да е бизнес, било то на локално или национално равнище. Единственото, с което се прочу общинската администрация отпред с Георг Спартански, бе засаждането на няколко теменужки за цвят и с това се изчерпва,,управлението’’ на един от огромните градове у нас.

Проектът за водния цикъл също е заплашен от неуспех, с помощта на незаконното и компрометирано управление, сложено там точно от Спартански.

Според най-различни финансови оценки Спартански съумя да трансформира Плевен във втория най-беден град в Северна България.



Под негово управление община Плевен не е подписала нито един европроект, в случай че министър председателят Борисов от няколко години разкрива проектите си за построяването на автомагистрала,,Хемус’’ и е изцяло разумно всички общини по инфраструктурния лъч да се готвят за свързване със столицата... само че не и община Плевен, не и администрацията на Георг Спартански, което ясно подсказва, че той е абдикирал от развиването на града и своите задължения като кмет.

Всичко това вкупом, наред с към този момент компрометираните и потвърдено съмнителни качества да ръководи, не е по никакъв начин чудно, че плевенчани са извънредно разочаровани и изпълнени с разумно съмнение към една нова 4-годишна,,управленска’’ стратегия на Георг Спартански, потвърдил себе си като един в действителност безславно слаб управленец.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР