Плевен. За шеста поредна година Асоциацията на студентите по медицина

...
Плевен. За шеста поредна година Асоциацията на студентите по медицина
Коментари Харесай

Плевен: Видни гост-лектори ще участват в шестото Модерно училище по акушерство и гинекология в Медицинския университет в града

Плевен. За шеста поредна година Асоциацията на студентите по медицина в България (АСМБ) – Плевен има удоволствието да показа „ Модерно учебно заведение по акушерство и гинекология “. Това оповестиха от пресцентъра на Медицински университет - Плевен . Събитието тази година ще се организира в интервала 12 –14 април 2019 година и по традиция протича под патронажа на ректора на Медицински университет – Плевен проф. доктор Славчо Томов. За първи път изданието на студентския конгрес ще се организира напълно на британски език. Целта е да се разпространява форума и да се трансформира в интернационална научно-практическа конференция.
Специално присъединяване в събитието ще вземе проф. доктор Майкъл Щарк, който е формален гост-лектор. Проф. Щарк е международно прочут и приет експерт и академик, изключително с създадения от него способ за лапаротомия по Щарк, който се употребява в голям брой реномирани клиники по целия свят. Своите достижения и опит в региона на акушеро-гинекологичната процедура той ще показа със студенти, специализанти, докторанти и експерти от цялата страна на шестото издание на Модерното учебно заведение по акушерство и гинекология.
Водещи експерти в региона на акушерството, гинекологията и феталната морфология като чл.-кор. проф. Г. Горчев, проф. доктор С. Томов, проф. доктор А. Щерев, доктор Петя Чавеева, доцент Стратиева, проф. Тимева и други също ще бъдат лектори на научния конгрес.
Целта на събитието е асимилиране на познания и развиване на умения за най-новите и модерни подходи и способи за ранна диагностика, профилактика и лекуване на репродуктивните болесттите и разнообразните патологични положения, свързани с тях. Участниците във форума ще имат опцията да придобият нови умения в региона на роботизирана хирургия, да употребяват нови съвременни техники и способи по време на специфичния на практика модул.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР