Плевен. Цяла Северна България е много изостанала в сравнение с

...
Плевен. Цяла Северна България е много изостанала в сравнение с
Коментари Харесай

Белене, Левски и Пордим към БСП: Вие сте единствената партия, която обсъжда своите предложения с хората - от големия град до най-малкото село

Плевен. Цяла Северна България е доста изостанала спрямо южната част на страната.Инфраструктурата е в пъти по-лоша, работните места по-малко, запратите по-ниски. Това споделиха поданици на град Левски пред народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Дора Янкова, Николай Цонков и Явор Божанков, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Хората прибавиха, че общинските лечебни заведения би трябвало да бъдат третирани наедно с държавните. Като съществени цели за развиването на страната хората дефинираха решаването на демографската рецесия, промяна в образованието и осъществяване на съответна административна промяна. Те предложиха модернизирането на БДЖ и развиването на ЖП превоза да залегне съществено във „ Визия за България “. „ През полемиката за Алтернативния бюджет на Българска социалистическа партия за 2019 година бе направена първата стъпка в реализирането на предложенията във Визията “, сподели националният представител Дора Янкова. Тя добави, че обществените финанси би трябвало да бъдат в интерес на хората, да развиват работеща стопанска система и да понижат контрастите в районите. „ Има различен метод за систематизиране на обществените пари, той е препоръчан във Визията и ще докара до по-високи приходи, повече средства за влияние върху стопанската система и повече средства за районите “, безапелационна бе Янкова.
„ С Визията би трябвало да възстановим напълно просветителната система и надълбоко да реформираме системата на опазването на здравето, с цел да създадем образовано потомство, което да съживи стопанската система и да работи за личното си развиване и бъдещето на страната. Така хората, ще могат да получават по-добри приходи и да живеят по-добре “, разяснява депутатът Николай Цонков. Пред жителите на Левски националният представител Явор Божанков съобщи, че партия, която може да реформира себе си, може да реформира и България.
Жителите на Белене изрично се оповестиха за възобновяване на плана за градеж на АЕЦ „ Белене “, както и възобновяване на плана за Хидротехнически комплекс на р. Дунав. На срещата с депутата Кольо Милев те прибавиха, че развиването на нуклеарната енергетика и градежа на АЕЦ „ Белене “ би трябвало да залегне още по-категорично във „ Визия за България “. Те споделиха още, че поддържат и предложенията на Българска социалистическа партия - парите да не следват ученика, всички възпитаници да учат по един учебник по предмет, лечебните заведения да не бъдат търговски сдружения.
В диалога си с народните представители Манол Генов и Николай Иванов жителите на с.Пордим споделиха, че се надяват Българска социалистическа партия скоро да успее да осъществя своята „ Визия за България “, с цел да остават младежите у нас и да се развиват в родината си. Те прибавиха, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която разисква своите оферти с хората- от огромния град до най-малкото село. „ Това демонстрира вашето предпочитание не просто да управлявате България, само че и да работите за нейното развиване “, споделиха хората. Народните представители обясниха, че Визията дава вяра освен за развиването на страната, само че и за по-добър живот на всички български жители. Те прибавиха, че без развито обучение, няма по какъв начин да имаме положително опазване на здравето, работеща стопанска система и положителни приходи. Затова образованието, дружно с излизането от демографската рецесия, би трябвало да е главен приоритет на всяка власт.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР