Плевен. Следващият Европейски парламент ще финализира процедурата за пакета Мобилност“.

...
Плевен. Следващият Европейски парламент ще финализира процедурата за пакета Мобилност“.
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Андрей Новаков, ГЕРБ: Ако тримата български евродепутати бяха участвали в гласуването на пакета „Мобилност“, днес щяхме да говорим за него в минало време

Плевен. Следващият Европейски парламент ще завърши процедурата за пакета „ Мобилност “. Вероятно ще отпаднат част от неиздържаните текстове в настоящия вид на пакета и през 2020 година ще бъде признат правилник. Това сподели претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков на среща с автобусни и товарни превозвачи от района на Плевен, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
„ Трима от българските евродепутати не участваха на гласуването на пакета „ Мобилност “. С техния глас през днешния ден към този момент щяхме да приказваме за пакета в минало време “, изясни Новаков. Той съобщи, че в случай че получи поддръжката на хората - ще изиска участие в Комисията по превоз, с цел да отстоява интереса на българските превозвачи.
„ Разговорите по пакета „ Мобилност ” ще се възобновят зимата на тази година и по тази причина е доста значимо какви хора българите ще изпратят в Екологичен потенциал “, означи претендентът за евродепутат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР