Плевен. Работим за това държавата да става по-богата, а животът

...
Плевен. Работим за това държавата да става по-богата, а животът
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Андрей Новаков, ГЕРБ в Плевен: Работим за това държавата да става по-богата, а животът на хората – по-добър

Плевен. Работим за това страната да става по-богата, а животът на хората - по-добър. А това става с работа и деятелност. Примерът в тази компания е сладкодумен. Това сподели претендентът за евродепутат Андрей Новаков, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Днес той посети най-голямата шивашка фабрика в Плевен, където работят 1500 души.
Новаков бе впечатлен от европейските условия, възнаграждение и обществени политики на компанията, която реализира сполучливи търговски взаимоотношения с водещи международни фешън марки. „ Навсякъде се оплакват работодателите, че нямат служащи. При вас, става известно, този въпрос не стои. Хората сами идват да аплайват за работа. Искам участието на България в Европейски Съюз да се усети даже още по-силно във всички обитаеми места, даже и най-малките ”, сподели още Андрей Новаков.
„ Доверие се гради с ясна позиция, визионерски метод и стеснен контакт с хората. Нашият претендент за евродепутат Андрей Новаков и неговите сътрудници от листата съумяха с упорита работа да изградят такова доверие както в европейските ни сътрудници, по този начин и тук, измежду хората в страната. Затова се надявам да ги подкрепите с номер 12 в бюлетината, с цел да се чува гласът на България в Европа! ”, прикани хората националният представител Владислав Николов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР