Плевен. Представлението Приказна мисия с Чародея е подходящо за деца

...
Плевен. Представлението Приказна мисия с Чародея е подходящо за деца
Коментари Харесай

Васил Василев, Драматично-куклен театър „Иван Радоев”-Плевен: Представлението „Приказна мисия с Чародея” е подходящо за деца от 4 до 12 г.

Плевен. Представлението „ Приказна задача с Чародея ” е уместно за деца от 4 до 12 година Това сподели за Радио „ Фокус “ Васил Василев, шеф на Драматично-куклен спектакъл „ Иван Радоев ”-Плевен във връзка постановката, която ще бъде показана от 18.00 часа пред театъра в границите на второто издание на фестивала за куклено изкуство „ Шарено петле ” и съставлява интерактивна куклена миниатюра.
„ Чародея и Манела са пазителки на изгубените приказки и идват в Плевен, с цел да спасят приказка в потребност от помощ. Те би трябвало да намерят всичките й елементи, да ги подредят и да ги изпратят назад в приказното царство. Може да се окаже, че не са сами в тази задача ”, уточни Васил Василев.
Той добави, че дребните фенове са поканени да бъдат съавтори в приказната игра и по този метод се подтиква тяхното присъединяване и креативното им мислене. „ Те незабелязано се трансформират в режисьори, драматурзи или артисти, като през играта и заниманието стават очевидци по какъв начин концепциите им се осъществят на сцената ”, акцентира Васил Василев.
Виолета КРЪСТЕВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР