Плевен. На 24 октомври 2018 год. в Телекомуникационен ендоскопски център

...
Плевен. На 24 октомври 2018 год. в Телекомуникационен ендоскопски център
Коментари Харесай

Плевен: Над 100 участници се срещнаха с потенциални работодатели и бъдещи партньори в Медицински университет - Плевен

Плевен. На 24 октомври 2018 год. в Телекомуникационен ендоскопски център при Медицински университет – Плевен (МУ - Плевен) се провежда „ Ден на учения “ под наслов " Активна промоция на докторанти, специализанти и млади учени пред евентуални работодатели и сътрудници в бъдещи взаимни планове " по план BG05M2OP001-2.009-0031-C01 „ Създаване на център за образование на докторанти, постдокторанти, специализанти и млади учени към факултет " Медицина " на МУ – Плевен “. Това оповестиха от пресцентъра на МУ - Плевен . Целта на събитието бе да показа научните и приложните разработки на участниците в плана – докторанти, специализанти и млади учени - пред евентуални работодатели и други научни организации. Програмата на събитието бе разграничена на две сесии. В първата сесия участниците в плана показаха научните си достижения и разработки пред евентуални работодатели и сътрудници. Във втората част представители на работодателите – здравни заведения и институции от цялата страна – показаха активността си пред лицата от целевата група.
Към Деня на учения интерес демонстрираха над 100 участници - докторанти, специализанти и млади учени от целевата група, експертите-лектори от обучителните курсове и работодатели – представители на болничните заведения и здравните институции от град Плевен и страната. Екипът по ръководство на плана бе показан от проф. доктор Мария Георгиева, началник на плана, доцент доктор Галя Маринова, координатор на плана, и доцент доктор Пенчо Тончев, админ научноизследователска активност, които приветстваха участниците и показаха резултати и обстоятелства от реализацията на плана.
Проектът „ Създаване на център за образование на докторанти, постдокторанти, специализанти и млади учени към факултет " Медицина " на МУ–Плевен “ е финансиран от Оперативна стратегия „ Наука и обучение за образован напредък “ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейските структурни и капиталови фондове. Безвъзмездната финансова помощ по плана е на обща стойност 695 631,34 лева Срокът на осъществяване е до 31 декември 2018 г.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР