Плевен. Медицински университет (МУ) – Плевен (МУ–Плевен) организира двудневната научна

...
Плевен. Медицински университет (МУ) – Плевен (МУ–Плевен) организира двудневната научна
Коментари Харесай

Плевен: Медицинският университет в града проведе двудневната Научна сесия „Наука и бизнес“

Плевен. Медицински университет (МУ) – Плевен (МУ–Плевен) провежда двудневната научна сесия " Наука и бизнес " под наслов " Активна промоция на докторанти, специализанти и млади учени пред евентуални работодатели и сътрудници в бъдещи взаимни планове " по план BG05M2OP001-2.009-0031-C01 „ Създаване на център за образование на докторанти, постдокторанти, специализанти и млади учени към факултет " Медицина " на МУ–Плевен “. Това оповестиха от университета Събитието се организира на 28 и 29 ноември 2018 година в Телекомуникационния ендоскопски център на висшето учебно заведение.
Целта на форума бе да се показват взаимни научноизследователски планове, по които работят лица от целевата група, както и опциите за включване в научноизследователски екипи за създаване на такива планове. Програмата на събитието бе в три сесии: „ Представяне на опциите за развиване на младите учени в среда, разрастваща нови компетентности в интерес на бизнеса в региона на медицината “; „ Представяне на опциите за създаване на научноизследователски планове в МУ – Плевен и опциите за включване на младите учени в работата на " Център за подготвеност Леонардо да Винчи “ и „ Представяне на бизнес организации-партньори на МУ–Плевен “. Лектори на научния конгрес от страна на плана и МУ-Плевен бяха проф. доктор Мария Средкова, началник на проекта; доцент доктор Добромир Димитров, зам.-декан на Факултет „ Медицина “ и доцент доктор Пенчо Тончев, админ научноизследователска активност.
Проектът „ Създаване на център за образование на докторанти, постдокторанти, специализанти и млади учени към факултет " Медицина " на МУ – Плевен “, по който се провежда научната сесия " Наука и бизнес ", е финансиран от Оперативна стратегия „ Наука и обучение за образован напредък “, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейските структурни и капиталови фондове. Безвъзмездната финансова помощ е в размер на 100%, като на планът е на стойност 695631, 34 лева Срокът на осъществяване е до 31.12.2018 год.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР