Плевен. Когато сме обединени и работим усилено в името на

...
Плевен. Когато сме обединени и работим усилено в името на
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в с. Брест: Цецо Луканов е най-добрият възможен кандидат за кмет на Брест

Плевен. Когато сме обединени и работим интензивно в името на дадена идея, резултатите ще дойдат. Цецо Луканов е най-хубавият претендент в тази акция, а вие сте работодателите, които би трябвало да му гласоподават доверие. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов, който довечера взе участие в общоселско предизборно заседание в с. Брест (област Плевен), оповестиха от пресцентъра на партията . В рамките на събитието Цветанов изрази своята поддръжка за претендента на ГЕРБ за кмет на с. Брест Цецо Луканов, който ще бъде под номер 1 в бюлетината на частичните локални избори на 18 февруари. Цветанов изрази вяра, че жителите на селото ще поддържат Луканов, който с изключение на номер 1 в бюлетината, ще бъде и номер едно след края на изборния ден.
„ Благодаря на общинския кмет Лъчезар Яков, който апропо е член на Българска социалистическа партия, че през днешния ден е тук и поддържа Цецо Луканов. Убеден съм, че другите институции ще намерят общ език между тях в името на положителното бъдеще за Брест. Поемам ангажимент откакто нашият претендент бъде определен да пристигам тук по един път на всеки три месеца и да вършим срещи, на които да обсъждаме наболелите проблеми на селото “, разяснява Цветан Цветанов. Той прикани жителите на Брест да бъдат дейни и да отидат до урните на 18 февруари. „ Бъдещето на селото е във вашите ръце. Има още доста работа за извършване тук. Силата на ГЕРБ е, че стоим с лицата си пред хората и поемаме само действителни задължения. Всички ние от ГЕРБ сме отворени за решаването на проблемите на общината “, сподели още Цветанов.
„ В момента страната е постоянна. Икономическият напредък през предходната година доближи 4%, като по този индикатор бяхме едни от първите в Европа. За 2018-та година прогнозите са даже по-добри “, изясни зам.-председателят на ГЕРБ. Той подсети, че главен приоритет на държавното управление на Бойко Борисов е образованието. „ Именно по тази причина политиките ни са ориентирани към увеличението на учителските заплати, с цел да могат тези хора да получават почтени хонорари “, означи Цветанов. Той разяснява и председателството на Съвета на Европейски Съюз. Според него престижа на България сега е доста висок и това се дължи на стабилността в страната и външната политика на премиера Борисов.
Председателят на ПГ на ГЕРБ акцентира, че партията не дали общините на наши и ваши. „ Проблемите са доста във всяко едно кътче на страната и единствено в случай че сме единни ще успеем да помогнем “, изясни той. Виждате какво вършат Българска социалистическа партия в Народното събрание. Стремят се да ни очернят по всевъзможен метод, заливайки ни с компромати. Не бъдете като тях. Работете дружно “, прикани присъстващите Цветанов.
„ Ще поемам единствено действителни задължения. За оставащото време до края на мандата могат да се случат още доста хубави неща за нашето обитаемо място. Радвам се, че през днешния ден с нас е общинският кмет, което е една гаранция за сполучлива взаимна работа в бъдеще “, съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на с. Брест Цецо Луканов. По време на речта си той обърна внимание, че положението на канализацията, гробищния парк и стадиона не е задоволително положително и се зарече да работи за тяхното облагородяване.
„ Цецо Луканов е човек с потвърдени професионални качества. Той към този момент ви е потвърдил, че може да бъде сполучлив кмет на с. Брест в предходен мандат. Сигурен съм, че ще го подкрепите и в този момент “, сподели на собствен ред националният представител от ГЕРБ-Плевен и регионален координатор на партията Владислав Николов. По думите му към този момент построеното доверие сред Луканов и жителите на селото може да бъде извънредно предимство в бъдеще.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР