Плевен. Катя Сейменска и Марияна Радева, потребители на Защитено жилище

...
Плевен. Катя Сейменска и Марияна Радева, потребители на Защитено жилище
Коментари Харесай

Община Благоевград: Катя Сейменска и Марияна Радева са удостоени със златни медалина Националните игри по боче на Спешъл Олимпикс България за лица с интелектуални затруднения

Плевен. Катя Сейменска и Марияна Радева, консуматори на Защитено жилище за лица с умствена назадничавост ”Струма ” – БЗ ЗСУ-Община Благоевград, завоюваха златни медали по време на 13-те Национални игри по боче на Спешъл Олимпикс България за лица с интелектуални усложнения, които се организираха в Плевен. Това оповестиха от Община Благоевград . Девойките се показаха доста сполучливо, съумяха да завоюват първо място и златни медали.
В първата среща победиха безапелационно с 7:0 точки Дневен център - Плевен. Втората среща беше доста оспорвана и нашите девойки завоюваха с 6:5 точки против втория тим на гр.Плевен.
Бюджетно звено “Заведения за обществени услуги ” – Община Благоевград получи Сертификат за присъединяване си за проявения възторг и съпричастие към Спешъл Олимпикс България.
Това е четвърто следващо присъединяване на консуматори на обществени услуги от Община Благоевград в годишно провежданото съревнование по боче. През първата година те завоюваха бронзови медали, през втората и трета – сребърни, а в този момент към този момент и златни медали.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР