Плевен е нашият дом, да го подредим, това призова кандидатът

...
Плевен е нашият дом, да го подредим, това призова кандидатът
Коментари Харесай

Илиян Йончев, кандидат-кмет от БСП за България: Плевен е нашият дом, да го подредим

" Плевен е нашият дом, да го подредим ", това прикани претендентът на " Българска социалистическа партия за България " за кмет на Плевен Илиян Йончев пред БТВ. По думите му целите на левицата в града са свързани с вложенията, капиталовата среда и инфраструктурата, защото тротоарите и пътищата са в окаяно положение. " Обещаваме да променим Плевен, с цел да бъде един по-добър град за живеене. Плевен не е просто централната градска част ", разяснява Йончев.

Кандидатът на левицата в Плевен обърна внимание на " феномен ", подбуден от безработицата в града - той изясни, че доста хора са извозвани с рейсове към други обитаеми места, да вземем за пример към Ловеч, където работят. Относно " Кайлъка ", той съобщи, че е бил регионален шеф и е наясно с тежестите, които носи паркът: " Предлагам на всички претенденти да се обединим и в идващия общински парламент да желаяме парк " Кайлъка " да стане общинска благосъстоятелност с гласуван бюджет ".

" Като регионален шеф, тогава кметът на града беше от партия ГЕРБ, издействахме 2 милиона лв. за строителството на спортната зала в града по обществена капиталова стратегия, също по този начин и 3 милиона за Факултет по фармация, който е реалност. Недоумявам за какво през идващите 5 години държавното управление не отпусна останалите средства на Плевен за залата ", съобщи още претендентът на " Българска социалистическа партия за България " за градоначалник.

На въпрос от обществените мрежи, заложен към Йончев и обвързван с ограниченията, които той би подхванал в качеството си на кмет във връзка с противозаконни двуетажни ромски къщи, издигнати в с. Буковлък, той отговори, че там има и нерегламентирани сметища и че ще бъдат взети ограничения, с цел да бъде всичко законно.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР