Плевелите са пробили празния паркинг на спешното отделение на общата

...
Плевелите са пробили празния паркинг на спешното отделение на общата
Коментари Харесай

Затварянето на болница в селските райони на Северна Каролина подчертава мястото на здравеопазването като основен проблем в щата на бойното поле

Плевелите са пробили празния паркинг на незабавното поделение на общата болница Мартин. Импровизиран наследник брезент, покриващ табелата на болничното заведение, е изхабен от размахване напразно. Вратите на болничното заведение са заключени, мнозина в този окръг с население от 22 000 души се опасяват непрекъснато.

Някои поданици се тормозят, че неочакваното затваряне на болничното заведение предишния август може да им коства живота.

" Знам, че всички би трябвало да умрем, само че наподобява, че откогато затвориха болничното заведение, доста повече хора умират “, сподели Линда Гибсън, гражданин на Уилямстън, Северна Каролина, неотдавна следобяд, до момента в който приготвяше закуски за деца в близкия начална учебна кухня.

Повече от 100 лечебни заведения са понижили услугите си или са затворили изцяло през последното десетилетие в селски общности като Уилямстън, където хората намерено се чудят дали биха оживели през 25-те минута пътешестване с кола за спешна помощ до най-близката болница, в случай че са претърпели сериозна автомобилна злополука....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР