Плененият военнослужещ от 24-та бригада на Въоръжените сили на Украйна

...
Плененият военнослужещ от 24-та бригада на Въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

Пленен украински войник ​разказва, че по време на обучение във Великобритания им внушавали омраза към руснаците

Плененият военнослужещ от 24-та бригада на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Владимир Бучок съобщи, че по време на образование във Англия психолози внушавали на украинските военни ненавист към руснаците и им насаждали жестоко отношение към пленените съветски военни. Видеото е публикувано от съветското министерство на защитата, съобщи ТАСС.

Бучок описа, че е минал курс за млади бойци във Англия. „ С нас работеха психолози, с цел да не харесваме съветските бойци и изобщо всички руснаци, с цел да ги убиваме и да се отнасяме с тях грубо, в случай че ги вземем в плен “, сподели той.

Във Англия той получил екипировка, която съгласно него била с неприятно качество. " Дадоха ни бронежилетки, които могат да бъдат пробити с нож, каските също бяха такива, подготвителни каски. Трябваше да си купим всичко със лични пари ", прибавя Бучок.

Той отбелязва и ниския дух в бригадата. " Когато попаднах в моята бригада, духът ни като цяло беше невисок, командирите бяха принудени да се занимават с мародерство, нямаше хранителни запаси ", акцентира военнопленникът.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР