Пленарното заседание започна със спорове между БСП и председателя на

...
Пленарното заседание започна със спорове между БСП и председателя на
Коментари Харесай

БСП и Росен Желязков в спор за имунитета на Бойко Борисов

Пленарното съвещание стартира със разногласия сред Българска социалистическа партия и ръководителя на Народното събрание Росен Желязков. Депутати на левицата не престават да настояват, че заявката на водача на ГЕРБ и депутат Бойко Борисов за отвод от имунитет не е в деловодството на Народното събрание, предава БНР. 

Георги Свиленски от Българска социалистическа партия съобщи, че е видял документа в кабинета на Желязков, само че не и в електронната деловодна система.  " Имунитетът му стои на вашето бюро, така че дано не трансформираме практиката на каузи " на трупчета " в заявление за освобождение от имунитет на " трупчета ", така че с " тази книжчица под мишчица ", в случай че желаете, дайте в този момент на някой от вашите заместници да води, а вие с книжчицата дружно към деловодтвото на третия етаж да занесете имунитета към Българската прокуратура ", уточни Свиленски. 

Председателят Росен Желязков оспори изказванията, като цитира входящия номер на заявката за отхвърли от имунитет на Борисов. Той уточни, че народните представители Георги Свиленски и Иван Ченчев са се срещнали персонално с документа и злоупотребяват с тематиката от трибуната на Народното събрание. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР