Племейкърът на Манчестър Сити Кевин де Брюин съвсем скоро подпише

...
Племейкърът на Манчестър Сити Кевин де Брюин съвсем скоро подпише
Коментари Харесай

Де Брюин вече е уточнил сладката нова заплата в Сити

Племейкърът на Манчестър Сити Кевин де Брюин напълно скоро подпише публично своя нов контракт с клуба. Източници на ESPN настояват, че срокът на съглашението ще бъде до 2024 година.

Де Брюин разкри какво е бъдещето му

Настоящият договор на белгийския национал е до юни 2021 година, а „ гражданите” взеха решение да му гласоподават доверие с още по-дългосрочна договорка. Ясно е, че тя върви със доста възстановяване на финансовите условия. Засега точни числа не се знаят, като има догатки, че новото седмично заплащане ще бъде от порядъка на 260 хиляди паунда.

"Новият Погба " идва прекомерно безценен даже за Сити

26-годишният Де Брюин се трансформира в основна фигура за Сити след прехвърлянето си за 54 милиона паунда от Волфсбург през лятото на 2015 година. В момента той е стабилен претендент за наградата Играч на годината във Висшата лига, защото има съществена заслуга за преднината от 12 точки, на която „ небесно сините” се любуват на върха.

В Англия потегля недоволство: Сити убива Висшата лига!

През предходната седмица Сити възобнови договорите на други трима от титулярите си. Това бяха Давид Силва, Николас Отаменди и Фернандиньо. Клубът към този момент е стартирал договаряния за същото нещо и с младия си нападател Габриел Жезус.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР