Племейкърът на Челси Франсеск Фабрегас откровено призна, че е имал

...
Племейкърът на Челси Франсеск Фабрегас откровено призна, че е имал
Коментари Харесай

Фабрегас: Миналия сезон се притесних за бъдещето си в Челси

Племейкърът на Челси Франсеск Фабрегас искрено призна, че е имал подозрения по отношение на бъдещето си в клуба през предишния сезон.

Дебютната акция на Антонио Конте като управител на „ сините” донесе шампионска купа на Англия, само че и доза терзания за Фабрегас. Отначало испанецът имаше компликации да попада в титулярния състав на италианския експерт. Все отново с напредването на времето 30-годишният състезател успа да убеди наставника, че заслужава доверие.

Фабрегас: Задачата ни е да продължим да печелим

През сегашния сезон 2017/2018 Фабрегас има 12 появи като титуляр във Висшата лига или другояче казано – с 1 по-малко спрямо цялата отминала акция. „ Бих ви излъгал, в случай че кажа, че тогава не се тревожех. Може би „ тревожа” не е най-точната дума”, разяснява Фабрегас.

„ Не играех, не попадах в първичния проект и в подобен миг може да направиш единствено две неща. Или ще се предадеш и ще приемеш, че не си част от тима и клуба, или ще сториш това, което направих аз: ще сведеш глава, ще бъдеш преклонен, ще работиш крепко, ще тренираш всеки ден и ще покажеш на мениджъра, че е сбъркал.”

„ При всяка опция, която получавах, давах всичко от себе си и в даден миг към този момент започваш да градиш взаимоотношения.”

„ Сега мога да кажа, че връзките сред мен и Конте са фантастични… Разбирам неговата философия и би трябвало да кажа, че се гордея от този факт. Щастлив съм, че съм там, където желая да бъда. Дължа всичко на вярата и усърдната работа”, добави Сеск Фабрегас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР