Племенницата на Стефан Данаилов – режисьорката Роси Обрешкова, е един

...
Племенницата на Стефан Данаилов – режисьорката Роси Обрешкова, е един
Коментари Харесай

Племенницата на Стефан Данаилов: Вече не ни пускат при него

Племенницата на Стефан Данаилов – режисьорката Роси Обрешкова, е един от дребното му останали близки родственици и всеки ден посещава прелюдия за следващ път в кома артист. Тя споделя, че обстановката с Мастъра никак не е розова. „ Зле е ситуацията. За момента няма никаква смяна. В началото имаше малко усъвършенстване, в този момент – нищо. Лекарите не ме обнадеждиха доста. Вече и нас, околните, не ни пускат при него “, показа с паника тя, пише Lupa.bg.

``
реклама

От нощта против петък огромният артист още веднъж е подложен в медикаментозна кома, с цел да се премине към идващ стадий от лечението. Но организмът му не е задоволително нормализиран за задачата, тъй че сега експертите чакат да е в положение да стартира да се бори и „ на личен ход “ и не го третират с нищо, до момента в който това не се случи. Засега обаче обстановката не подсказва, че нещата ще тръгнат в посока към независимо регенериране, написа " Монитор ".

Легендата на родното кино бе подложен в медикаментозна кома и преди две седмици, откакто бе докаран по неотложност от санаториум в Хисаря с доста огромен белодробен излив след рухване. Оттогава е в реанимацията на Военномедицинска академия, където първия път съумяха сполучливо да го извадят от режима на изкуствена кома и Ламбо даже стартира да беседва, да се майтапи и да се храни независимо. Само преди три месеца артистът претърпя интервенция на тазобедрената става в болница „ БургасМед “, където постъпи след случай. След интервенцията артистът се възвърне до степен да може да изиграе няколко представления на спектакъла „ Актрисата “ из страната.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: