Племенницата на принцеса Даяна наследи красивите сини очи и чара

...
Племенницата на принцеса Даяна наследи красивите сини очи и чара
Коментари Харесай

Племенницата на принцеса Даяна наследи сините очи и чара на леля си

Племенницата на принцеса Даяна наследи красивите сини очи и чара на вуйна си. 26-годишната Кити е най-голямото дете на брата на принцесата – Чарлз Спенсър и някогашния модел Виктория Локууд.
 Кити Спенсър Gettyimages

Състоянието на нейното семейство се прави оценка на над 150 млн. $, тъй че блестящият й живот е обезпечен още от деня на раждането й . Нейната първа обществена демонстрация в обществото е през 2007 година Оттогава животът и е вихър от срещи с аристократи, екстравагантни празненства, пътувания. Всичко това съчетава с уговорките си като модел.
 Кити Спенсър Gettyimages
Въпреки че е част от английския хайлайф, животът на русокоската не постоянно е бил лек . Детството й е помрачено от развода на родителите й, престоя на майка й в клиника, където е лекувала зависимостта си към опиати и алкохол, гибелта на принцеса Даяна.

Лейди Кити Спенсър е получила образованието си в Университета на Кейптаун, където е учила политика, логика на психиката и британска литература . По-късно получава магистърска степен по Изкуства в лондонски университет.
 Кити Спенсър Gettyimages
Днес се занимава интензивно с щедрост , само че намира време за пътувания до екзотични дестинации и празненства.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР