Племенницата на една от най-одумваните бивши депутатки на ГЕРБ -

...
Племенницата на една от най-одумваните бивши депутатки на ГЕРБ -
Коментари Харесай

Племенницата на Фидосова провокира без дрехи в съблекалня

Племенницата на една от най-одумваните някогашни депутатки на ГЕРБ - Искра Фидосова – Еделина лъсна без облекла.

Зашеметяващата хубавица, която от години живее и учи отвън страната, влезе с гръм и тропот в полезрението на светските клюкари с провокативни снимки, голо дупе и оплезен език. Младото момиче, което неотдавна изкара едномесечен заплатен стаж към държавното управление на Шотландия, изчервява пуританите с полуголи фотоси и провокативна визия в обществените мрежи и нехае, че фамилията й от години е дебнато на всяка крачка от папараците, писа „ България Днес “.

Извън сериозните занимания към кабинета на Шотландия, Еделина, която всички назовават Еди, се снима полугола в съблекални, демонстрира дупе във възкъси панталонки и не пропуща да театралничи по долни дрехи пред огледалото. Кифленският модел на държание в обществените мрежи е цялостна диаметралност на нравите на фамилията на Фидосова и сестра й Цветелина - майката на Еди.

Последната демонстрация на Еделина е да се щракне по сутиен и прашки в съблекалня, а единствената по-непрозрачна дреха върху момичето са маратонките й. За да ускори резултата на изкусителка, Еди поставила и очила с транспарантни стъкла.

Семейството на младата красавица обаче я поддържа напълно. Майка й Цветелина пристигнала в Шотландия за финала на стажа на дъщеря си в държавното управление и даже се похвали с триумфа на детето си. Самата Еделина е привикнала от години да е под светлината на прожекторите, само че в по-скромна своя версия - като надарената дребна певица от Монтана, обрала в детска възраст десетки награди с гласа си.

Като момиченце Еди е една от най-обещаващите дребни певици на Монтана, само че с годините взема решение да се насочи към друго занятие.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР