Племенницата на американския президент Доналд Тръмп разкрива шокиращи неща от

...
Племенницата на американския президент Доналд Тръмп разкрива шокиращи неща от
Коментари Харесай

Племенница на Тръмп с шокиращи разкрития за чичо си: Той е най-опасният човек на света

Племенницата на американския президент Доналд Тръмп разкрива шокиращи неща от живота на чичо си. Мери Тръмп го назовава нарцисист и съпоставя настоящия американски президент с 3-годишно дете, което знае, че не е обичано в новата си книга, съобщи БГНЕС.
“Не мога да му разреша да съсипе страната ми”, написа Мери Тръмп, представена от Си Ен Ен.
Книгата “Твърде доста и в никакъв случай задоволително: Как фамилията ми сътвори най-опасния човек на света “ следва да бъде оповестена идната седмица – по-малко от четири месеца преди президентските избори, на които Доналд Тръмп се надява да завоюва втори мандат. Книгата от 240 страници се базира на мемоари, диалози с членове на фамилията и документи.

Какво написа Мери Тръмп?
В книгата си Мери Тръмп дефинира чичо си като нарцисист и го съпоставя с тригодишно дете, което знае, че не е обичано. Затова егото му е доста нежно и би трябвало непрекъснато да бъде подхранвано, "защото надълбоко в себе си той знае, че не е нищо от това, за което се показва ", написа тя.
Когато Тръмп се кандидатирал за президент, най-голямата му сестра Мериан е споделила, че “той е клоун” и че "това в никакъв случай няма да стане ". А когато той почнал да получава поддръжка от известни евангелистки свещеници, Мериан коментирала: “Единственият път, когато Доналд отиде на черква, беше, когато камерите бяха там. Това е необикновено. Той няма никакви принципи”.
Според книгата, самата Мериан е получила поста си на арбитър в Ню Джърси посредством персонално ходатайстване от Тръмп. “Доналд мислеше, че ще е потребно да има непосредствен родственик като арбитър в щата, в който възнамерява да развива сериозен бизнес”, написа Мери Тръмп.

"Самовлюбен нарцис "
За чичо си, Мери Тръмп написа, че "никога нищо не е задоволително. " Поведението му приказва за патогенен егоизъм.
„ Това е повече от просто егоизъм “, счита тя. „ По създание Доналд е слаб човек, нежното му его се нуждае всяка минута от укрепване, тъй като надълбоко в себе си той знае, че въобще не е това, което желае да наподобява. “

Доналд Тръмп следва образеца на татко си
Племенницата на Доналд Тръмп твърди още, че актуалният американски президент е бил признат в Пенсилванския университет, откакто е платил на някого да издържи теста SAT вместо него. Той е избрал “умно дете с известност на добре справящ се на тестове” и го е компенсирал за услугата.
Мери споделя за комплицираните връзки сред нейния татко и дядо ѝ. Когато Фред Тръмп-младши решил да става водач, татко му Фред Тръмп бил срещу и в никакъв случай не му дал прошка това. Разривът сред двамата отворил пропаст, в която се наместил Доналд. Мери дефинира Фред Тръмп-старши като “социопат”, който претендирал цялостна преданост от хората към него. Затова съгласно нея и Доналд се пробва да има цялостен надзор над живота и решенията на хората към себе си.

"Унищожи Доналд "
Мери Тръмп разказва в детайли по какъв начин скрито е изнесла от адвокатската адвокатска фирма 19 кутии с документи, свързани с данъчните каузи на чичо й през 90-те години и ги е предала на „ Ню Йорк Таймс “. Вестникът, прочут с сериозното си отношение към Доналд Тръмп и Републиканската партия, употребявал тези материали при подготовка на журналистическо следствие от 14 000 думи.
"През 90-те години съмнителните данъчни схеми, включващи откровена машинация, му помогнаха доста да усили наследеното от родителите си ", написа Мери Тръмп.
Според думите й, репортерите на „ Ню Йорк Таймс “ се обърнали към нея за подпомагане през 2017 година. Тя мислила към месец и най-сетне се решила, като видяла по какъв начин Доналд Тръмп „ прави законите на пух и прахуляк и тъпче слабите и уязвимите “.
„ За мен не е задоволително да постъпя в доброволческа организация, която оказва помощ на сирийските бежанци. Моят дълг – това е да унищожа Доналд! ", написа племенницата.

Коя е Мери Тръмп?
Тя е на 55 години. Има докторска степен по здравна логика на психиката. Баща й е по-големият брат на Доналд Тръмп. Той е умрял през 1981 година на 42-годишна възраст от сърдечно заболяване, породено от алкохолизъм.
През 2018 година Белият дом стартира акция против злоупотребата с опиати. Президентът съобщи, че ориста на брат му частично го е подтикнала към тази концепция. В миналогодишно изявление за "Вашингтон пост " Доналд Тръмп сподели, че съжалява, че фамилията му е принуждавало брат му да прави бизнес, към което не е имал податливост.
Мери Тръмп до момента избягваше необятната гласност. След като чичо й завоюва изборите през 2016 година, тя туитва: "Най-лошата нощ в живота ми. Трябва да бъдем съдени за това. Жал ми е за страната ми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР