PlayStation 5 е най-бързо продаващата се конзола на Sony. Това

...
PlayStation 5 е най-бързо продаващата се конзола на Sony. Това
Коментари Харесай

PS5 е най-бързо продаващата се конзола на Sony

PlayStation 5 е най-бързо продаващата се подпора на Sony. Това се похвалиха от компанията преди ден. Конзолата е достигнала 10 милиона продадени машини на 18 юли – с близо месец по-бързо, в сравнение с това направи предходното потомство на системата PS4. През април тази година, Sony се похвали със 7.8 милиона продадени PlayStation 5, предава The Verge.

Що се отнася до софтуера и продажбите на последните хитови заглавия за конзолата, то излиза наяве, че след появяването си през предишния месец до момента, Ratchet & Clank: Rift Apart се е продала в 1.1 милиона копия, Returnal – 560 000 копия, а Spider-Man: Miles Morales, появил се през ноември – в 6.5 милиона копия.

Както знаете, в последните месеци, всички хардуерни производители изпитват компликации поради проблемите с доставките на съставни елементи и техния дефицит. Вземайки поради това, изнесените от Sony числа за продажбата впечатляват на фона на една международна рецесия. От компанията демонстрираха за следващ път своята отдаденост на концепцията да доставят на колкото се може повече играещи заниманието, което желаят, без значение от компликациите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР