PlayerUnknown’s Battlegrounds е безспорния хит на тази година. Огромният успех

...
PlayerUnknown’s Battlegrounds е безспорния хит на тази година. Огромният успех
Коментари Харесай

Създателят на PUBG със съвет към плагиатите

PlayerUnknown’s Battlegrounds е безспорния шлагер на тази година. Огромният триумф на играта въодушеви освен геймърите по света, само че и студиа от друга големина, които взеха решение, че могат да се оправят по-добре от Брендън Грийн на сцената на Battle Royale заниманията. Някои от тях оферират и свежи хрумвания, само че други са си чисто и просто плагиати. Грийн е наясно с това и ще се касае първата група, той няма нищо срещу. „ Иска ми се и други разработчици да способстват към жанра, не просто да вземат наготово неща от нашата игра “, изяснява той в изявление с Би Би Си. „ Искам този род да пораства “.

Грийн не загатва съответни имена, само че такива са известни, като да вземем за пример Tencent и Glorious Mission. Той насочва и ясно предизвестие, че в случай че пазарът се изпълни с клонинги на играта, които не оферират нищо ново, хората ще се оттегчат и това ще докара до края на Battle Royale игрите.

Грий е уверен, че би трябвало да се направи нещо по въпроса. „ В игрите няма отбрана на интелектуалната благосъстоятелност. Такава има в музиката и във филмите. В игрите няма нищо сходно и би трябвало да се направи нещо. Някои страхотни игри по този начин и остават незабелязани. Някой вижда тази игра, обезпечава си маркетингов бюджет и внезапно се снабдява с известна игра, тъй като е откраднал нечия друга концепция. Това е нещо, за което промишлеността би трябвало да се погрижи “, споделя Грийн.

PUBG направи своя дълго чакан дебют за Xbox One. Играта дебютира на 12.02. в Game Preview и единствено за 48 часа, тя към този момент имаше един милион играещи. Що се отнася до PC версията, тези дни играта доближи следващ умопомрачителен връх с регистрирани три милиона по едно и също време играещи геймъри!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР