play pause stop mute unmute max volume / Интервю на

...
play pause stop mute unmute max volume / Интервю на
Коментари Харесай

Връчват наградите за най-успешните кампании в защита на природата


play pause stop mute unmute max volume / Интервю на Силвия Великова с Радостина Ценова Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin. В понеделник в 18.00 часа завърши онлайн гласуването за годишните награди за биоразнообразие. Кой ще отнесе премията на публиката, са решили всички тези, които са се възползвали от опцията да гласоподават. Тази вечер в 17.30 часа в Борисовата градина ще станат ясни спечелилите във всички категории на годишните награди за биоразнообразие.

Имаше огромна конкуренция. Това описа в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " Радостина Ценова от екипа на Фондация " Биоразнообразие ":

Всяка година, когато даваме старт на акцията за набиране на номинации на 22 май, постоянно се чудим дали ще има толкоз доста участници тази година. Получаваме оферти, които са освен национални. Всяка година се опитваме да притеглим общественици, които са отвън нашите среди, само че които имат нюх към това, което се случва в природата. Журито ни е доста умело в решенията, които взима. Тази година ръководителят на журито - алпинистът Боян Петров не можа да се включи, тъй като покорява следващия си осемхилядник, само че останалите членове се оправиха в действителност удивително.

Цялото изявление с Радостина Ценова можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР