Плато актьорски предястия, подправени със спортна дисциплина и музикални десерти

...
Плато актьорски предястия, подправени със спортна дисциплина и музикални десерти
Коментари Харесай

Кой ще вечеря с Мария Илиева в „Черешката на тортата“

Плато актьорски предястия, подправени със спортна дисциплинираност и музикални десерти сервира “Черешката на тортата” в новата седмица на предаването.

В понеделник за златен орден в кулинарията ще се състезава златното момиче Радина Филипова. Освен с сексапил, харизма и дисциплинираност, младият гений ще смае участниците и с забавни кулинарни съчетания. 5- степенното ѝ меню се състои от два типа разядки, два типа салати, леко пикантно предястие със скариди, главно с цитруси и изтънчен десерт от домашно приготвено сладко с ягоди. Гостите се любуват на топло посрещане, приятни изненади, а музикален сърпрайз е идеалният свършек на вечерта.

Втори хазаин в кулинарната седмица е журналистът и артист Павел Владимиров. С комизъм и положителна сила, Павел подготвя богато и цветно меню. Съвременна интерпретация на салата Капрезе, италиански предястия, разнородни разядки, свежо главно и неудържим десерт се борят за оценката в кулинарното дерби. За да разсъни апетита на участниците, общителният хазаин ги посреща с изкусително аранжирани плодове, шоколад и шампанско. Ведрата атмосфера е гарнирана с смешки, закачки и непредвидена серенада.

Със слънчева усмивка Мария Илиева готви за Радина, Павел, Борко и Елена в третата вечер от „ Черешката на тортата “. За кулинарната си магия по ноти, надарената певица залага на семпло 4-степенно меню. Салата с домашно подготвен сос, предястие с поширани яйца и бекон, нежно главно ядене и ексцентричен десерт превземат сетивата на гостите. Положителното въодушевление и сантименталните дарове печелят сърцата на участниците, а черешката на вечерта е десерт, подготвен от победител в прочут кулинарен формат.

В четвъртък за дебют в кухнята се бори артистът, артист и продуцент Борко Чучков. Вдъхновен от Италия, той придвижва своята вечер в Рим. Менюто му се състои от свежа салата с нар, италиански разядки и предястия, паста с морски блага и изтънчен десерт. Пътешествие до Рим, музикални портрети и кулинарни оферти са единствено част от изненадите, които поддържат положителното въодушевление на гостите в прочувствената вечер.

Кулинарното дерби закрива новоизгрялата актриса Елена Карабойчева. Въпреки че е дизайнер по специалност и се придържа към стилните трендове, Елена почита българските обичаи. Тя посреща гостите си с брацилова питка, известно българско табуле, разядка, топло предястие, ароматно главно и домакински десерт. Уютната атмосфера в дома на актрисата, персоналните дарове и фолклорният театър допълват положителното въодушевление на участниците.

Кой от домакините впечатлява началник Иван Манчев с предписания и жанр в кухнята? Кой печели златния орден в кулинарията? Предстои да разберете тази седмица по NOVA.

Гледайте премиерните епизоди за 11-и сезон на "Черешката на тортата ", всяка вечер, от понеделник до петък, от 20.00 ч по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР