Платил ли е Християн Гущеров 50 бона за ченето на

...
Платил ли е Християн Гущеров 50 бона за ченето на
Коментари Харесай

Платил ли е Гущеров за ченето на Гонзовица? Завел ли я в Будапеща? Истината САМО ТУК

Платил ли е Християн Гущеров 50 бона за ченето на годеницата си Светлана Василева-Гонзовица?

 

Този въпрос обикаля от няколко дни светските среди и даже импровизирано Гущеров стартирал версията за новите зъби на Василева,  с цел да си направи PR, научи HotArena
Според занимателната клевета това било нещо като предсватбен подарък, с цел да има плеймейтката самочувствие

Сегашната знойна Гонзовица няма нищо общо с 18-годишната Светлана , която наподобява плашещо грозновата, написа „ Таблоид ”.

Усмивката й като ученичка е стряскащо несъразмерна, а зъбите й жълтеят болнаво . Сега обаче бъдещата младоженка греела със снежно бяла усмивка, която отдалеко проличава, че изкуствена. Според хора от обкръжението й захапката е дело на експерти от известна столична клиника, които са „ ошлайфали ” ченето за 50 бона . Парите идвали от великодушния джоб на годеника Християн Гущеров . Той сякаш не се стискал за интервенцията, тъй като желал дамата до него да е класа по всеки индикатор. 

Всъщност задържания неотдавна за полицейско непокорство Гущеров нямал нищо общо с новите зъби на Гонзовица. Той е платил за усмивката й тъкмо нула лв. .

Плеймейтката фактически е употребила професионалните услуги на дентисти, само че това е станало в интервала 2013-2015 година В продължение на две години зъболекари от Варна и София са се борили зъбите и да не са вампирски и стряскащо криви . Първите интервенции са правени в морската столица. А 2015 година ченето е приключено в елитната столична дентална клиника на семейство Яна Христова и доктор Теодор Христов в кв. „ Манастирски ливади ”.

Преди 3 години Гонзовица разгласява в обществените мрежи фотография, на която е ухилена и се виждат нововъведенията в устата й. Снимката е правена точно в кабинета на Христови.

Междувременно от през днешния ден се появи и нова операция за настоящата световна двойка Гущеров- Гонзовица. Тя гласи, че той я бил завел на отмора в Будапеща. А мотивът е Свети Валентин . Двамата избрали апартамент с панорама към Дунав, който е и най-скъпия в мега баровския хотел „ Четири сезона ”. Там цените стартирали от 500 евро нагоре за нощ.

Това се оказало обаче също подправена вест . Двамата си били в София на 14-февруари. Няма на никое място тяхна фотография от Будапеща, а единствено фото на някаква маса и шампанско
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР