Платформата за взаимопомощ , която вече е активна и разполага

...
Платформата за взаимопомощ , която вече е активна и разполага
Коментари Харесай

Нова българска платформа помага на стари хора

Платформата за взаимопомощ, която към този момент е дейна и разполага с над 1000 доброволци от цялата страна, работи и има потенциала да помогне в този сложен миг на стотици възрастни хора да избегнат риска от заразяване.
Всеки самоизолирал се, който има потребност от набирането на хранителни и други артикули, може незабавно да се обърне за помощ към платформата, с цел да получи нужното до няколко часа . Това е място, което събира хората, които не могат или не би трябвало да напущат домовете си, само че имат потребност да си набират хранителни и други съществени артикули, с доброволци, които са подготвени да ги посетят и да им ги доставят.
Приложението е изцяло гратис и е осъществено от IT доброволци, с цел да свърже в този тежък за всички миг хората, които са подготвени да оказват помощ, с тези, които имат потребност от помощ. Работата на доброволците е безплатна.
Всички възрастни или хронично заболели хора, които в този миг се нуждаят от помощ за набиране на артикули, могат да заявят потребността си през платформата или на телефон 0888366694 . Доброволец, който е регистриран в платформата, приема поръчката на нуждаещия се, купува продуктите и ги носи на адреса му. Поръчките лишават няколко часа.
е особено приспособено приложение за обстановката на пандемията от ковид. Принципът на работа е оптимално банален - можете да се регистрирате в него или като нуждаещ се от помощ, или като човек, който предлага помощ на нуждаещи се. В първия случай след регистрация можете да заявите продуктите, които са ви нужни, във втория - след регистрация ще видите всички, които имат потребност да им се доставят избрани артикули и се намират в радиус от 5 км от вашето местонахождение. Доброволецът приема поръчката на нуждаещия се, купува продуктите и ги носи на адреса му. Обикновено нуждаещите се от покупки са възрастни хора, които не би трябвало да напущат домовете си или хора, сложени под карантина.
Платформата към този момент работи сполучливо на територията на цялата страна . Тя има за цел да подкрепи работата на общинско дружество " Социален патронаж ", както и на кметствата в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР