Платформата за онлайн магазини премина успешно тест за едновременно обслужване

...
Платформата за онлайн магазини премина успешно тест за едновременно обслужване
Коментари Харесай

Платформата NEXT BASKET с успешен тест при 50,000 потребителски сесии

Платформата за онлайн магазини мина сполучливо тест за по едно и също време обслужване на 50,000 потребителски сесии и 5,000 стъпки за покупка.

Калин Карабойчев преди 20 секунди 8 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 13:10 | 06.03.2023

Известен нидерландски сеизмолог предвижда трусове в 12 области на планетата

IT НовиниЕмил Василев - 17:00 | 06.03.2023

Забраната за 8K тв приемници в Европейски Съюз влиза в действие – ето по какъв начин Samsung я заобиколи

АвтомобилиИван Давидов - 9:40 | 05.03.2023

ТОП 10 на вълците в овча кожа измежду автомбилите

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/Калин Карабойчев е шеф на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава интензивно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Управлението на магазин за онлайн търговия може да се окаже същинско предизвикателство – както за тези, които имат предходен опит с електронното търгуване, по този начин и за тези, които за първи път се заемат с това начинание.

Едно от разпоредбите на най-новата платформа за онлайн търговци – – е точно, че с цел да бъде построен и развъртян твоя онлайн магазин не е належащо да имаш нито предходен опит, нито механически знания.

Нещо повече – тази работа е сигурна, постоянна и основана на най-хубавите практики в международната е-комерс промишленост. Това е допустимо с помощта на ултрамодерните софтуерни решения на NEXT BASKET като микросървисна архитектура и автоматизиран тест за неточности в кода.

Какво предлага софтуерът на NEXT BASKET?

Архитектурата на микросървисите е метод за създаване на програмен продукт, който структурира приложението като общ брой от дребни, самостоятелни услуги, които работят дружно, с цел да образуват цялостната система.

По този метод, всяка услуга извършва характерна функционалност и комуникира с други услуги посредством API протоколи. Тази архитектура постоянно се употребява за комплицирани приложения, които би трябвало да се мащабират, развиват и интегрират с други системи.

Предимствата на архитектурата на микроуслугите в платформата за електронна търговия NEXT BASKET включват:

Мащабируемост: микроуслугите могат да се мащабират независимо, което разрешава на всяка услуга да се оправя със характерното натоварване, от което се нуждае, вместо да се постанова да се мащабира цялото приложение. Гъвкавост: защото всяка услуга е самостоятелна, измененията в една от тях не се отразяват на останалите. Това значи, че разработчиците могат да трансформират и актуализират системата, без да се тормозят, че ще счупят други елементи на приложението. Устойчивост: в случай че една от услугите се повреди, останалите услуги могат да продължат да действат. Отказът на една услуга не води до срив на цялото приложение, което покачва цялостната резистентност на платформата. Адаптируемост: с микроуслугите новите функционалности могат да се създават и внедряват независимо. Това дава опция на разработчиците да реагират бързо на изменящите се бизнес условия и пазарни трендове. Технологична самостоятелност: всяка микроуслуга може да бъде създадена благодарение на най-подходящите програмен език и технология, което разрешава по-голяма еластичност и нововъведения.

За край, NEXT BASKET вгражда в платформата автоматизиран тест за неточности, който улавя и ръководи бъгове в действително време. Така системата е високо устойчива към натоварвания, а огромният трафик се ръководи дейно, бързо и несъмнено. Тази седмица платформата минава сполучливо първия си стрес тест, в който теорията се трансформира в процедура. А по какъв начин тази процедура ще промени метода на правене на цифров бизнес на локално равнище – следва да разберем.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР