Платформата за настаняване Airbnb подобри и изясни напълно начина, по

...
Платформата за настаняване Airbnb подобри и изясни напълно начина, по
Коментари Харесай

Airbnb подобри услугите си в полза на потребителите

Платформата за настаняване Airbnb усъвършенства и обясни изцяло метода, по който показва офертите за настаняване на потребителите си в сходство със стандартите на Европейския съюз за отбрана на потребителите. Компанията е разгледала всички претенции, отправени от еврокомисията и националните управляващи за отбрана на потребителите, с цел да съобрази своята активност и условия за прилагане напълно с разпоредбите на Европейски Съюз.

В резултат на сполучливи договаряния сред платформата и Европейската комисия, Airbnb към този момент демонстрира крайната цена за резервация след прибавянето на всички налози и такси за обслужване. Промените доведоха до избягването на изненадващи наложителни такси, които да се появяват на страниците по-късно. "За тази лятна почивка европейските жители ще получат в действителност това, което виждат, когато резервират своите почивки. Сравняването и онлайн резервацията на хотел или друго настаняване форсираха и улесниха този развой за потребителите. Сега потребителите могат да бъдат уверени, че цената, която виждат на първата страница, ще бъде цената, която фактически заплащат ", съобщи комисарят по въпросите на правораздаването, потребителите и равнопоставеността Вера Йоурова.

Airbnb към този момент се задължава да демонстрира общата цена за настаняване, обслужване, разчистване и локални налози, когато даден консуматор уточни датите, на които би желал да отседне в съответното жилище. Друго усъвършенстване на услугата е, че към този момент ще бъде ясно по кое време една оферта е оповестена от частно лице или експерт, а на страницата ще има също и леснодостъпна платформа за онлайн решение на зародили разногласия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР