Платформата за енергийно обучение е достъпна на 14 езикаВ криза

...
Платформата за енергийно обучение е достъпна на 14 езикаВ криза
Коментари Харесай

Schneider Electric предлага безплатно 200 онлайн курса

Платформата за енергийно образование е налична на 14 езика

В рецесия е добре хората и бизнесът да знаят по какъв начин да усъвършенстват енергийното си ползване
(снимка: Schneider Electric)

Schneider Electric подсети на енергийните експерти в България и по света за опцията за изцяло гратис енергийно онлайн образование. Платформата на компанията разполага с 200 безвъзмездни онлайн образователни  курса, налични на 14 езика.
още по тематиката
Енергийният онлайн университет споделя опита на компанията с всички, които имат  ползи в региона на енергeтиката и енергийната успеваемост, енергийни експерти, студенти, университети и индустриалци. Всеки модул е основан от специалисти в своята област и дава настояща информация и професионална подготовка въз основата на водещите концепции и най-хубавите практики в енергийната успеваемост.

„ Предвид изключителната обстановка сега, ние от Schneider Electric имаме вяра, че е добре хората да знаят по какъв начин да усъвършенстват енергийното си ползване, а и да покачват квалификацията си, когато се постанова да прекарват цялото си време у дома ”, сподели районният управител на Schneider Electric за България, Северна Македония и Албания – Радослав Кошков.

По неговите думи, Schneider Electric Energy University е потребен както за експерти, които могат да напреднат в профилирани направления, по този начин и за жители, които могат да получат потребна информация по отношение на методите за икономисване на сила.

Обучението в университета се реализира по отношение на самостоятелния прогрес на всеки участник, на 14 езика, измежду които британски, немски, френски, италиански, съветски, турски и други Образователната платформа е налична непрекъснато на всички места и когато и да е.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР