Платформата обеща по-добри цени и нови възможности за клиентитеКуриерски услуги

...
Платформата обеща по-добри цени и нови възможности за клиентитеКуриерски услуги
Коментари Харесай

OLX замени Еконт със Speedy за куриерските услуги

Платформата даде обещание по-добри цени и нови благоприятни условия за клиентите

Куриерски услуги на по-ниски цени разгласи OLX в партньорство със Speedy
(илюстрация: OLX)

Популярната платформа за разгласи OLX разгласи нов сътрудник за куриерски услуги в лицето на Speedy. След 31 юли 2020 година услугата доставка с Еконт няма да е дейна през OLX.bg, оповестиха от компанията.

„ Искаме да предоставим на нашите консуматори повече благоприятни условия да вършат положителни избори. С тази смяна подсигуряваме доста положителни условия: отстъпки, ниски цени, както и нови смарт куриерски услуги и оферти ”, съобщи Камен Янкулов, изпълнителен шеф на OLX.
още по тематиката
Нова, по-ниска цена за колета до 3 кг прави услугата извънредно налична за всички частни и бизнес консуматори, които употребяват платформата, с цел да купуват и продават артикули и продукти.  Няма ограничавания в в броя колета на месец, прецизираха от компанията. За колета с натрапен платеж, услугата обзор и тест е безвъзмездна.

Новата смарт услуга, която се предлага на потребителите на OLX и е създадена от Speedy, включва улеснения при ръководство на пратките. Клиентите на Смарт Контрол могат да пренасочват, отсрочват, отхвърлят и наблюдават в действително време през десктоп компютър или мобилно устройство своите колета.

Допълнителни отстъпки от цената за доставка потребителите на OLX могат да получат, в случай че приготвят пратката през панела за доставка в OLX.

„ Вярваме, че това ново партньорство ще отговори на провокациите на пазара, изключително в подтекста на пандемията от COVID-19 ”, добави Камен Янкулов.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР